Informació i recorregut

Propera edició del Tast de la Mitja serà el dissabte 27 d’octubre de 2018 a les 10.30 h.

El Tast de La Mitja l’organitza l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers.


La sortida 10K

Sortida El Tast 10K: Serà a l’avinguda Mil·lenari de Catalunya cantonada amb carrer Jacint Verdaguer de la Garriga a les 10.30 h.

La sortida 5K

Sortida El Tast 5K: Serà al carrer Via Europa, entre el carrer d’Alemanya i el carrer d’Italia, davant deixalleria. Les Franqueses del Vallès (El mateix lloc avituallament corredors Tast 10K). A les 10.45 h.


L’arribada 10K i 5K

L’arribada del Tast 10K serà a les pistes d’atletisme de Ganollers.
L’arribada del Tast 5K serà a les pistes d’atletisme de Ganollers.


La distància

La distància certificada oficialment del Tast per la Federació Catalana d’Atletisme, és de 5 i 10 quilòmetres.


Recollida de dorsals i obsequi

  • El divendres 26 (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) al gimnàs l’Espai de Granollers (Pg. Conca del Besòs, 12, Granollers).
  • El dissabte 27 d’octubre de les 8 h a les 9 h al gimnàs de les pistes d’atletisme (C. Camp de les Moreres, s/n., Granollers).

Serà imprescindible el DNI o bé el resguard de pagament. La inscripció és personal i intransferible.


Perfil d’altitud i mapa recorregut del TastServeis

Bus: Hi haurà servei d’autobusos de Granollers a la Garriga, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.
Els corredors del Tast 5K també tindrán el servei de Bus de Granollers fins al punt de sortida, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

El Club Les Tortugues de La Garriga col·labora amb el Tast assegurant la seguretat del circuit en els primers 5 km amb voluntaris del club, de La Garriga i de l’Institut Manuel Blancafort.
Avituallaments: Al quilòmetre cinc i a l’arribada.
Guarda-roba i vestidors: Els corredors participants podran utilitzar el guarda-roba i els vestidors, situats a l’arribada.