EL TAST DE LA MITJA 2023 · 28/10/10:30

D
H
M
S

La propera prova del Circuit L’Aliança reunirà a Granollers els millors atletes de Catalunya

el-tast-2013

El Circuit L’Aliança no descansa, i només una setmana després de la Marató del Mediterrani, torna amb el Tast de la Mitja L’Aliança, una prova que dissabte que ve reunirà a Granollers els millors atletes de Catalunya en 10.000 metres i mitja marató.
Està prevista la participació dels atletes Francisco Roldán, del FC Barcelona; Roger Roca i Otmane Btaime, del Bikila i Adrián García, Roger Campoy, Jordi Secó i Marcos García, de l’Athletic Club Barcelona. També correrà Juan Manuel Álvarez, guanyador el cap de setmana passat de la Marató del Mediterrani en la distància de 21.097 metres. Quant a la presència femenina destaquen Marta Galimany i Anna Bové, del FC Barcelona; Bárbara Ramón, del JA Sabadell i Meritxell Calduch, del CA Montornès.
Un total de 2.500 corredors s’han inscrit per a aquesta prova que arrencarà a les 10:30 hores des de l’avinguda Mil·lenari de Catalunya, cantonada amb carrer Jacint Verdaguer de La Garriga. Per davant, un traçat de 10 quilòmetres que finalitzarà en les pistes d’atletisme de Granollers, punt on està situada la línia de meta. El recorregut, certificat per la Federació Catalana d’Atletisme, transcorre íntegrament en línia recta, però presenta una particularitat: un pendent continu des de la línia de sortida fins a l’arc de meta.
Amb motiu de la celebració del Tast de la Mitja L’Aliança, demà dijous es projectarà, a les 20 hores, en el Centre Cultural de Granollers “Fiz Puro Maratón”, una pel·lícula documental sobre la vida esportiva de l’atleta. Després de la projecció, se celebrarà una taula rodona que comptarà amb el protagonista, amb l’atleta Carles Castillejo, amb el director Rodrigo Moro i amb el guionista Álex Calabuig.