EL TAST DE LA MITJA 2023 · 28/10/10:30

D
H
M
S

Lliurament del premi al guanyador del concurs del logotip oficial del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme

logo-federacio-cat-atl-01

Aquest dimecres 10 de juny s’ha realitzat el lliurament del premi al guanyador del concurs del logotip oficial del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme.
L’acte s’ha realitzat a la seu de la Federació Catalana i el president de la federació, Joan Villuendas ha estat l’encarregat de lliurar el corresponent premi.
L’autor del disseny guanyador ha estat en Xavi Malet i Mumbrú, dissenyador gràfic de professió. Va estudiar a l’Escola Superior d’Arts Aplicades i Oficis Artístics La Llotja i es va especialitzar en el disseny gràfic. Actualment treballa com a free-lance i anteriorment ho havia fet per a estudis de disseny i agencies de comunicació i publicitat com DDB Barcelona. Ha treballat per a l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament d’Agramunt, DDB Barcelona, Stradivarius i altres empreses. Assenyalar també que actualment té una forta vinculació amb l’atletisme ja que els seus fills, la Duna i en Roc, són atletes.
El logotip guanyador serà la imatge dels actes del Centenari, de la pròpia FCA i de l’activitat ordinària durant el període de temps que se celebrarà el Centenari.

logo-federacio-cat-atl-02