EL TAST DE LA MITJA · 26/10/2024/10:30

D
H
M
S

Langtang‬ presentat als mitjans, amb Kilian Jornet, Jordi Tosas i SOS Himalaya – Fundación Iñaki Ochoa de Olza

Langtang és la història d’un viatge al cor de Nepal. A l’abril de 2015, corredor d’ultra Kilian Jornet s’està preparant per a una expedició a l’Everest com a part del seu projecte, ‘Cims de la meva vida’, juntament amb l’alpinista Jordi Tosas i cineasta Sébastien Montaz-Rosset. Dos dies abans de la sortida, uns 7,8 graus sacseja el terratrèmol Nepal amb un efecte devastador i estimat Langtang Vall de Jordi és gairebé eradicades.
Posant el seu objectiu original d’una banda, l’equip viatja al Nepal amb l’esperança d’oferir per ajudar en el lloc que ocupen en els seus cors. Amb les flors de neret de Langtang que anuncien l’arribada de la primavera, res no pot preparar-los pel nivell de destrucció es troben, ja que fan el seu camí precari fins a una vall destrossat per la força de la natura. Els amics es troben amb generositat inesgotable allà on vagin, ja que les comunitats prenguin accions i fan tot el possible per continuar les seves vides amb el poc que tenen. Una frase recurrent destaca com el mantra del moment – «Anem a pujar de nou! ‘.
Langtang és també un cant a la vida, un homenatge a l’esperança i la recerca de nous horitzons.