EL TAST DE LA MITJA 2023 · 28/10/10:30

D
H
M
S

Diadora. El nou patrocinador de la Mitja

diadora-banner-2017

Encetem una nova temporada de la Mitja amb novetats referents a patrocinadors. Aquest any el patrocinador oficial és Diadora, una gran marca de sabatilles i roba esportiva.
Adidas, el que fins ara era el patrocinador oficial de la Mitja ha hagut de deixar-nos per les noves polítiques de publicitat i estratègia comercial de l’empresa. Ha decidit no patrocinar a cap de les maratons i mitges maratons mundials, entre les quals ens trobem nosaltres i les maratons de Berlín, etc.
De totes maneres els hem de donar les gràcies a Adidas per aquests meravellosos anys pel gran suport que ens han donat.
I donar la benvinguda a Diadora, unes de les primeres marques en l’àmbit mundial de sabatilles, roba i complements d’esport. Diadora estarà amb nosaltres i esperem que per molt temps. Una gran marca!

La filosifia de Diadora és:

La creativitat i la imaginació han fet la nostra empresa gran; recerca a materials i maneres de reunir els nostres productes, innovació constant en el desenvolupament de tecnologies va aplicar a esports, wellness i seguretat de l’individual i, finalment, el nostre estil: italià, visionary, transversal i global, representar els nostres èxits més grans.

En la botiga online de Diadora trobaràs sabatilles i roba esportiva molt trendy. Coneix les noves col·leccions de Heritage, Sportswear i Utility!