EL TAST DE LA MITJA · 26/10/2024/10:30

D
H
M
S

La Mitja dedicarà el quilòmetre 11 a Francesc Campaña

Cada any dediquem un km a una persona que ens ajuda molt, una persona que representa a moltes d’altres que col·laboren amb la Mitja. Un any fou el Dr. Morlans en representació de tot el personal sanitari que vetlla per la nostra salut. Un altre any fou a Joan Rocasalves exregidor d’esports a La Garriga en representació de totes les autoritats que fan possible la Mitja, un altre fou al Roque en agraïment als mestres i monitors que eduquen als joves i els animen a fer esport. Etc.
Aquest any 2017 dedicarem el km 11 a l’amic Francesc Campaña, ex cap de la Policia Local de Granollers que en els dies d’Ofici tant ens va ajudar i que ara jubilat segueix al peu del canó com a voluntari. Amb ell homenatgem a tots els professionals dels cossos de seguretat, policies locals i mossos d’Esquadra, sense els quals no serien possibles les curses de la Mitja pels carrers i carreteres de la nostra comarca.
L’acte que es farà el dimecres 11 de gener a la 1 del migdia i on està previst que hi assisteixin els alcaldes dels tres municipis per on passa la cursa: Josep Mayoral, de Granollers; Francesc Colomé, de les Franqueses; i Meritxell Budó, de la Garriga. També Toni Cornellas i Joan Villuendas com a representants de l’Associació Esportiva La Mitja, organitzadors de la prova.

Fotografia Ramon Ferrandis