EL TAST DE LA MITJA 2023 · 28/10/10:30

D
H
M
S

La Mitja dedica el km 13 al canovellí José Manuel Rodríguez

La Mitja Marató de Granollers dedica el km 13 al canovellí José Manuel Rodríguez, vinculat a la prova des de fa anys. Rodríguez és entrenador del Club d’Atletisme de Canovelles des de fa temporades, tot i que per un problema al cor va haver de deixar de córrer. Actualment fa grups d’entrenament, ara sobre una bicicleta, fer tal de fer esport i preparar la Mitja i, a banda fa xerrades per la promoció de la pràctica de l’esport i la salut.
«És molt important que als pobles hi hagi persones que dediquen el seu temps a promocionar la pràctica esportiva i el José Manuel és una d’aquestes persones», destacava Juan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme i membre de l’Associació Esportiva La Mitja, a La Jornada del Vallès.
Han intervingut Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses; Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga; Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Emili Cordero, alcalde de Canovelles i Toni Cornellas i Joan Villuendas de l’AE La Mitja. 
El vallesà s’uneix així al gran nombre de personalitats de l’esport de la comarca que ja han rebut el reconeixement: el km 7 va ser dedicat a Alfred Codina, el km 8 a Roque Soto, el km 9 al doctor Germà Morlans, el km 10 a Joan Rocasalbas, el km 11 a Francesc Campaña, el km 12 a Toni de Arriba, i el km 17,14 a l’escriptora Núria Albó.