EL TAST DE LA MITJA · 26/10/2024/10:30

D
H
M
S

Xavier Bonastre

Divendres 22 de febrer de 2019, a les 19h, al pavelló olímpic de Granollers, Xavier Bonastre, estarà a la fira del corredor de la Mitja Marató de Granollers.
Ens presentarà el seu llibre «100 històries del córrer» i sortejarà 5 llibres entre tots els que hi assistiu.

100 històries del córrer
100 històries del córrer és un recull de coses que li han passat a Xavier Bonastre, periodista esportiu de TV3, al llarg de la seva dilatada experiència en les curses populars. El lector hi trobarà consells o recomanacions que li podran ser d’utilitat, especialment si també és corredor popular, a més de curioses anècdotes. Per exemple, l’autor desvela el debut maratonià de l’exentrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez, i explica, també, la seva relació atlètica amb l’escriptora Empar Moliner, o amb el referent de l’atletisme popular a casa nostra, Domingo Catalán. Bonastre, sempre optimista i competitiu, vol que la seva vida atlètica s’allargui més enllà dels 80 anys. De fàcil lectura, 100 històries del córrer es pot llegir des de qualsevol punt, des de qualsevol pàgina.