EL TAST DE LA MITJA · 26/10/2024/10:30

D
H
M
S

Creixent en Solidaritat: La Plantada del Roure al osc de la Mitja

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es bosc-de-la-mitja-24-02-min.jpg

Avui hem afegit un nou roure al Bosc de la Mitja a Granollers (av. de Sant Julià, 64-66), sumant més de vint arbres plantats fins ara. Aquesta acció forma part de les preparacions per a la 38a edició de La Mitja Marató Granollers Les Franqueses La Garriga, que es realitza cada any des de 2003.

Amb més de 5.000 inscrits, aquest esdeveniment és una combinació única d’esport, solidaritat i responsabilitat. Així, el bosc continua creixent, simbolitzant la força i la col·laboració de la nostra comunitat.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es bosc-de-la-mitja-24-05-min.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es bosc-de-la-mitja-24-01-min.jpg